Πάγκος στησίματος γύρου

Πάγκος στησίματος γύρου

ΠΑΓΚΟΣ ΣΤΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΖΥΓΙΣΗΣ ΓΙΑ 8 ΑΤΟΜΑ

 Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα με υδραυλικό αναβατόριο, για στήσιμο γύρου ή donner Kebap και ζύγιση σε κάθε θέση, κατάλληλο για 8 χρήστες.

 Αυτή η κατασκευή δημιουργεί καλύτερες συνθήκες παραγωγικότητας, επειδή πολλοί χρήστες μπορούν να δουλέψουν την ίδια στιγμή και να ελέγχουν ότι όλοι έχουν τον ίδιο όγκο – ποσότητα παραγωγής. Ακόμη βοηθάει στο τελικό προϊόν επειδή κάθε χρήστης μπορεί να ελέγξει οποιαδήποτε στιγμή της διαδικασίας, πόσο ακόμη υλικό χρειάζεται για να ολοκληρώσει την δική του/της στέκα γύρου και ακόμη ότι το τελικό προϊόν ζυγίζει το ίδιο και με τα υπόλοιπα σημεία παραγωγής του τραπεζιού.

 Το υδραυλικό αναβατόριο χρησιμοποιείται για να τροφοδοτεί το τραπέζι με κρέας. Είναι στιβαρή κατασκευή, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει ξεχωριστό πίνακα λειτουργίας επάνω του για την κίνηση πάνω-κάτω και το φόρτωμα-ξεφόρτωμα κάδου 200 λίτρων. Μία χοάνη είναι τοποθετημένη επάνω του, για να αποφεύγεται απώλεια κρέατος κατά την διαδικασία ανατροπής του κάδου.

Το τραπέζι έχει μία λεκάνη σε όλο του το μήκος. Αυτή η λεκάνη χρησιμοποιείται για να συγκεντρώνεται το κρέας, το οποίο αδειάζει από το υδραυλικό αναβατόριο πριν από το στήσιμο.

Το τραπέζι έχει οκτώ (8) ειδικά κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα βάσεις, οι οποίες είναι τοποθετημένες σε οκτώ (8)  σημεία φόρτωσης. Τα σημεία φόρτωσης είναι συνδεδεμένα σε σχετικές ζυγαριές. Οι ζυγαριές είναι ενσωματωμένες σε επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα, στην κορυφή της λεκάνης εσωτερικά του τραπεζιού.

Τα σημεία φόρτωσης είναι τοποθετημένα κάτω από το τραπέζι, δεν είναι ορατά και είναι ανθεκτικά στην υγρασία.

 Ο πάγκος στησίματος γύρου μπορεί να τροποποιηθεί και σε συνεννόηση μαζί μας, μπορεί να προσαρμοστεί ο αριθμός των θέσεων εργασίας ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:

 Πλάτος:                                                           1600 mm

Μήκος:                                                            4560 mm

Μήκος μαζί με το υδραυλικό αναβατόριο     5650mm