ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ τύπος BRMS

ΓΡΑΜΜΗ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΥ τύπος BRMS

 

Η Γραμμή Τεμαχισμού τύπου BRMS χρησιμοποιείται για τη μεταφορά κρέατος και τροφίμων σε στερεά μορφή. Ο ταινιόδρομος τύπου BRMS αποτελεί στιβαρή κατασκευή με μεγάλη απόδοση, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα, τελείως αδιάβρωτη και πλαστικά υλικά κατάλληλα για επαφή με τρόφιμα. Διαθέτει επίσης αντικραδασμικά και ρυθμιζόμενα κατά ύψος, πέλματα που επιτρέπουν την ασφαλή στήριξη και λειτουργία της.

Οι διαστάσεις της Γραμμής τεμαχισμού διαφέρουν, καθώς επίσης τα επίπεδα της (1 ή 2) και τέλος οι συνοδευτικοί πάγκοι εργασίας. Όλα διαμορφώνονται από τις επιμέρους ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Το κυρίως επίπεδο της Γραμμής Τεμαχισμού μπορεί να φέρει ειδικό σύστημα ανύψωσης του πλαστικού πέλματος της με μπουκάλες αέρος για πληρέστερο καθαρισμό και μέγιστη υγειονομία.

Οι συνοδευτικοί πάγκοι εργασίας μπορούν να είναι μέρος του κυρίως επιπέδου της γραμμής ή αποσπώμενοι στηριζόμενοι σε 4 αντικραδασμικά πέλματα ρυθμιζόμενα σε ύψος. Μπορούν επίσης να παρέχουν την δυνατότητα στον χειριστή τους να περιστρέφει την επιφάνεια τους, μέσω ειδικού μηχανισμού για καλύτερο καθαρισμό της.

Στο τέλος της γραμμής υπάρχει ειδικό περιστρεφόμενο τραπέζι διαμέτρου 1,5 μέτρου για την περισυλλογή τελικών προϊόντων που κατευθύνονται για μετέπειτα επεξεργασία.

Η μηχανή διατίθεται με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα λειτουργίας μέσω του οποίου επιτρέπεται η προώθηση του υλικού με δυνατότητα επιλογής της ταχύτητας προώθησης ανάλογα την επιθυμητή χρήση.

Ο ηλεκτρολογικός / ηλεκτρονικός εξοπλισμός καθώς και τα μηχανικά μέρη της μηχανής είναι κατασκευασμένα ώστε να είναι εύκολη και γρήγορη η τεχνική τους συντήρηση. Η κατασκευή είναι πιστοποιημένη και φέρει σήμανση CE